Howden haalt opnieuw ‘Grote Vis’ binnen met komst Jeroen als Director Sales & Account Management

Howden heeft opnieuw een grote slag geslagen op de arbeidsmarkt. Met ingang van 1 maart a.s  komt Jeroen Salz de gelederen van de Rotterdamse assurantiemakelaar  versterken als Director Sales & Account Management.

Jeroen Salz (38) werkt sinds 2008 in de verzekeringsbranche. Hij begon zijn carrière bij Marsh Nederland waar hij gedurende ruim 9 jaar verschillende functies had. Hij startte als broker financial lines, was interim Insurance manager voor klanten, werkte op de M&A afdeling aan zowel de advieskant als corporate development, speelde een rol bij het opzetten van de tendermanagement desk en was verantwoordelijk voor een aantal grotere internationale relaties. In 2017 maakte Jeroen de overstap naar Gebr. Sluyter waar hij 4,5 jaar algemeen directeur was. In de afgelopen maanden deed hij zelfstandig advieswerkzaamheden, met name voor Private Equity.

Jeroen Salz: “Ik kijk er erg naar uit om bij Howden te starten en samen te gaan werken met alle collega’s, klanten en businesspartners. Howden is in Nederland en daarbuiten een ontzettend mooi bedrijf met een ambitie en cultuur die mij enorm aanspreekt. Het is een eer om daar onderdeel van te worden en een bijdrage aan te leveren”.