HDI Global SE opent vertegenwoordigingskantoor in Bangkok

HDI Global is verheugd de opening aan te kondigen van een vertegenwoordigingskantoor in Bangkok, Thailand, na goedkeuring van het Ministerie van Handel. Het vertegenwoordigingskantoor zal worden geleid door de nieuw benoemde Marketing Director Somchai Trongwisalpattana, die rapporteert aan Graham Silton, Managing Director van HDI Global Singapore.

HDI Global blijft sterk groeien in de ASEAN-regio, met name in Thailand. “De opening van ons kantoor in Bangkok toont onze inzet en groeiambities voor Thailand en de bredere regio om onze lokale klanten en zakenpartners te ondersteunen”, zegt Graham Silton. De nieuw benoemde marketingdirecteur Somchai Trongwisalpattana zal het kantoor leiden. “Hij heeft goede connecties in de sector en ik heb er alle vertrouwen in dat hij onze capaciteiten op de markt onder de aandacht zal brengen en actief zal promoten.”

Somchai Trongwisalpattana heeft bijna 40 jaar ervaring in de verzekeringsbranche en heeft een schat aan ervaring in commerciële en industriële verzekeringen. “Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van HDI Global en een vertegenwoordiger in Thailand te zijn. Ik geloof dat het nieuwe kantoor waarde zal toevoegen voor onze klanten en makelaars in termen van snelle besluitvormingsprocessen van een wereldwijde speler die lokaal dicht bij de activiteiten van zijn klanten opereert.”  

HDI Global heeft een zeer goede financiële rating (A+) en wil graag grote en zakelijke klanten ondersteunen met bewezen internationale expertise op het gebied van acceptatie, risico-engineering en claims. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we onze klanten en makelaars hier in Thailand met onze ervaren en professionele underwriters snel antwoord en goede service kunnen bieden”, aldus Somchai. HDI Global is gevestigd in Singapore en dekt alle belangrijke branches, waaronder onroerend goed, energie, engineering, aansprakelijkheid en maritieme verzekeringen