HDI Global Nederland stelt Christel van den Berg aan als Lead Underwriter Property

Bij HDI Global Nederland is Christel van den Berg er 1 mei jl. benoemd tot de nieuwe Lead Underwriter Property. Vanaf 2021 is zij bij HDI werkzaam als Senior Underwriter Property. Christel heeft ruim 20 jaar ervaring als Underwriter Property, onder andere bij bij Corins, Generali en Amlin. “Wij zijn verheugd dat de lead-rol vanuit de eigen HDI organisatie is ingevuld en het Property-team weer op sterkte is”, aldus de verzekeraar.

Christel van den Berg: “Ik vind het ontzettend leuk dat ik deze stap kan maken binnen HDI. We hebben veel veranderingen gehad in de afgelopen periode binnen ons Property-team. Ik kijk er naar uit om met het team weer een nieuwe energie te gaan opbouwen.”  

Eerder meldde Risk & Business al dat Richard Bakker  per 1 juni 2022 in dienst treedt bij HDI Global SE Nederland als Lead Underwriter Cyber. De afgelopen 3 jaar is Richard werkzaam geweest als Senior Underwriter Cyber bij Chubb. Daarvoor was hij 10 jaar werkzaam bij Zurich als Underwriter Financial Lines. “Vanuit zijn laatste rol is hij ook betrokken bij het begin van de cyberverzekeringen in de Nederlandse markt. Zijn kennis en ervaring binnen de cyberverzekeringsmarkt helpt ons verder bouwen aan een stabiele en toekomstbestendige Cyberportefeuille”, aldus HDI