Hans Visser verlaat Athora Netherlands

Hans Visser, General Manager Pensioen bij Athora Netherlands, het moederbedrijf van Zwitserleven, heeft in goed overleg om persoonlijke redenen besloten zijn carrière buiten het bedrijf voort te zetten. Hans was sinds 2016 General Manager en verantwoordelijk voor de productline Pensioen binnen Zwitserleven.

Jan de Pooter, Chief Executive Officer (CEO) van Athora Netherlands: “Wij zijn Hans dankbaar voor de bijdrage die hij de afgelopen jaren heeft geleverd aan de verdere ontwikkeling van ons mooie pensioenbedrijf. Hans was deze jaren met hart en ziel en op de voor hem kenmerkende wijze verbonden aan Zwitserleven en daar zijn wij hem erkentelijk voor. We wensen Hans alle succes voor de toekomst.”

Hans Visser: “Na zes fantastische jaren neem ik afscheid van deze prachtige organisatie. Ik ben trots om een bijdrage te hebben geleverd aan de reis die we met elkaar hebben afgelegd. Een reis die heeft geleid tot een sterk en wendbaar bedrijf dat dicht bij de klant staat. Er ligt een heldere strategie en een sterk financieel fundament om de komende jaren uitstekende pensioen-oplossingen te kunnen bieden aan klanten en onze plek in de pensioenmarkt te verstevigen. Ik draag Zwitserleven en Athora Netherlands een warm hart toe.”

Hans Visser zal zorgen voor een goede overdracht en zijn rol zal tijdelijk worden waargenomen worden door Jan de Pooter, CEO Athora Netherlands.