Gratis Woonveilig-alarm­systeem voor inbraakslachtoffers 

Verzekeraar Reaal verrast al haar klanten, die in de maanden mei en juni bezoek hebben gekregen van inbrekers, met een gratis Woonveilig-alarm­systeem. Reaal wil zo het leed van gedupeerden verzachten en het gevoel van onveiligheid wegnemen. Tegelijkertijd wil Reaal het belang van goede preventieve maatregelen benadrukken tijdens de Nationale Inbraakpreventieweken.
Alex de Langen, Unitmanager Schade bij Reaal: “Uit onderzoek blijkt dat er bij mensen die slachtoffer worden van een inbraak binnen korte tijd opnieuw wordt ingebroken. De impact van een inbraak is vaak groot en zorgt voor een gevoel van onveiligheid in je eigen huis. Door gedupeerden een Woonveilig-alarm­systeem aan te bieden hopen we deze gevoelens te reduceren. Zodat mensen zich weer prettig voelen in hun eigen woning en zonder zorgen op vakantie kunnen gaan.”

Woonveilig-alarm­systeem
Het Woonveilig-alarm­systeem is een draadloos alles-in-één alarm­systeem om je huis 24 uur per dag slim te beveiligen tegen o.a. inbraak. Het systeem is binnen 30 minuten gemakkelijk zelf te installeren en is daarnaast eenvoudig te bedienen op afstand met de gratis WoonVeilig-app. Reaal stelt een Woonveilig-alarm­systeem beschikbaar aan alle klanten die in de maand mei een inbraakschade hebben gemeld.
Afgelopen woensdag overhandigde Rene Bignell namens Reaal het eerste Woonveilig-alarm­systeem aan Marjolein Nijveldt: “We zijn behoorlijk geschrokken van de inbraak. Gelukkig zijn we goed verzekerd en is de schade inmiddels hersteld. We zijn erg blij met de sympathieke actie van Reaal. Het Woonveilig-alarm­systeem is erg welkom en herstelt hopelijk ons gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dat heeft Reaal Lekker Geregeld voor ons.