Gouden Oor Erkenning voor NV schade


NV Schadeverzekering Metaal en Technische Bedrijfstakken (hierna NV schade) heeft de Gouden Oor Erkenning niveau 1 behaald. “Daarmee toont NV schade aan dat ze goed luistert naar haar klanten en echt wil weten wat er bij klanten leeft. Vandaag hebben we het Gouden Oor schild uitgereikt. We feliciteren NV schade van harte met dit resultaat”, zegt Ron van Kesteren, directeur Stichting Toetsing Verzekeraars.

Peter Schrage, directeur van NV schade: ‘Feedback en behoeften van klanten en medewerkers zien van kesteren, directeur van de Stichting Toetsing Verzekeraarsaklant te laten horen in de organisatie’.

Ook voorzitter van Stichting Gouden Oor, Eric de Haan is blij dat NV schade de Gouden Oor Erkenning heeft verworven: ‘Mooi dat NV schade dit eerste niveau van Gouden Oor Erkenning heeft bereikt en de uitdaging aangaat om de klantbeleving via een steeds beter feedbackmanagement verder te verbeteren.’

Met het Gouden Oor kunnen organisaties zich nog verder ontwikkelen in klantbeleving en het integreren van de stem van de klant in hun organisatie. Kijk voor meer informatie over de Gouden Oor-audit door Stichting toetsing verzekeraars op www.keurmerkverzekeraars.nl/GO. Voor meer informatie over het Gouden Oor, zie: www.goudenoor.nl.

Foto STV:
Links: Ron van Kesteren, directeur Stv. Rechts: Peter Schrage, directeur NV schade