Gouda & Bredius en MainPlus Schadeherstel zijn samenwerking aan gegaan

Gouda & Bredius en MainPlus Schadeherstel zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van naturaherstel. De samenwerking is officieel per 1 mei jl. bekrachtigd waarmee een duurzaam partnership vorm wordt gegeven.

Als grote volmachtorganisatie heeft Gouda & Bredius voor MainPlus Schadeherstel gekozen vanwege de kwaliteit van de dienstverlening, het uitgebreide netwerk aan herstelpartners van MainPlus Schadeherstel en de volledige transparantie van het proces zoals MainPlus Schadeherstel dat iedere dag uitvoert. Hierdoor weet je als opdrachtgever en als verzekerde op ieder moment waar je aan toe bent en wat de volgende stap in het herstel is, zo komt baar voren in een deze week verschenen nieuwsbrief.

Gouda & Bredius is het (particuliere) volmachtonderdeel van Klap, Gouda & Bredius. Met volmachten van de grootste volmachtverstrekkers van Nederland ontvangen zij iedere dag schadeclaims van verzekerden uit heel Nederland. “Gouda & Bredius wil graag optimale service bieden aan al haar verzekerden en MainPlus Schadeherstel sluit hier met zijn landelijke netwerk van herstelpartners naadloos op aan. Door heel Nederland staan de medewerkers en de herstelpartners van MainPlus Schadeherstel dag en nacht klaar om verzekerden letterlijk en figuurlijk uit de brand te helpen en de service te verlenen die Gouda & Bredius aan haar verzekerden wil bieden”, schrijft MainPlus

De eerste opdrachten zijn van Gouda & Bredius inmiddels aan MainPlus Schadeherstel verstrekt en ook al succesvol afgerond. Beide partijen hebben er   alle vertrouwen in dat de start van de samenwerking leidt tot een stevig en langdurig partnership en kijken uit naar de verdere ontwikkeling van de samenwerking.