Golfevent Yellow Submarine Invitational op 8 juni a.s. in Spaarnwoude met ‘ Rolex Hole-in-One Challenge

Knallende kurken, glooiende fairways en de Rolex Hole-In-One challenge. De 2023 editie van het Yellow Submarine Invitational belooft op 8 juni a.s. weer een bruisend golfevent te gaan worden. Dit jaar is de keuze gevallen op de prachtige 27 holes championship course van Golfclub Spaarnwoude. Gedurende de dag zal een bont gezelschap aan professionals uit de Maritieme Verzekeringsbranche het tegen elkaar opnemen in een uitdagende ronde Texas Scramble.  

De dank van de organisatoren  gaat uit naar alle sponsoren die dit event mede mogelijk hebben gemaakt: #DUPI Group #Anchor Insurance #M.S. Leons #AON Nederland #Van Ameyde Marine #Arntz Van Helden #Nationale Nederlanden #Dutch P&I #Dock Legal Experts #Global Assurantiën #SAA #Ecclesia Nederland. In het bijzonder willen zij ook HDI Global Specialty bedanken voor sponsoren van de hole-in-one verzekering, waarbij voor deze editie een dames/heren Rolex horloge ter beschikking is gesteld.   

Inmiddels zijn alle deelnemersplaatsen voor de 2023 editie vergeven. Bent u een professional die actief is in de maritieme verzekeringsbranche en die van een rondje golfen houdt, dan kunt u zich voor de volgende editie aanmelden bij Niels Teeuw (DUPI), Anno Gravemaker (AIG) of Niek van Sas (Van Sas).