Gerda de Vries-Harskamp nieuwe directeur HRM

Gerda de Vries – Harskamp maakt vanaf 15 juni deel uit van het directieteam van ARAG Nederland en gaat verdere invulling geven aan de strategische pijler ‘aantrekkelijk werkgeverschap’ binnen het familiebedrijf. 

Marc van Erven, CEO van ARAG: “Als familiebedrijf willen wij graag verder investeren in de huidige collega’s en hebben we een sterke behoefte aan nieuwe talenten en vaardigheden. Daarom is een van onze strategische pijlers ‘aantrekkelijk werkgeverschap’. Ons doel is om ARAG Nederland als innovatieve verzekeraar een plek te laten zijn waar (juridisch) talent graag werkt en zich kan ontwikkelen. Ik ben erg trots dat we iemand op deze positie kunnen benoemen die zichzelf vanuit ARAG heeft ontwikkeld en wens haar dan ook ontzettend veel plezier en succes in haar nieuwe uitdaging.”

Gerda de Vries – Harskamp werkt vanaf maart 2019 binnen HRM als programmanager voor het traject HR 2020 en aantrekkelijk werkgeverschap. Ze begon haar carrière bij ARAG in 2010 als Personal Assistant. In 2015 zette ze de stap naar business consultant. Vanaf 2017 tot 2019 zette zij als Manager PMO het ARAG Project Management Office op. De Vries – Harskamp: “ik ben erg blij dat ik deze kans heb gekregen. Met al onze collega’s maken we een inspirerende reis op weg naar een nieuw ARAG. Ik heb ontzettend veel zin om daar als directeur HRM aan bij te dragen”.