Geerts neemt verzekeringsportefeuille ‘buurman’ Noud Kops én Blank Advies over

Na bijna 40 jaar adviseren op het gebied van verzekeringen, gaat Noud Kops zich volledig richten op hun kernactiviteiten; woning- en bedrijfsmakelaardij. Per 1 januari 2022 neemt Geerts de verzekeringsportefeuille van Noud Kops over. Per dezelfde datum is ook Blank Advies overgenomen en heeft Geerts behalve in Oosterhout  vanaf die datum een tweede vestiging in Tilburg.

Geerts is opgericht in 1950 en net als Noud Kops een familiebedrijf. Zij zijn op dit moment gevestigd aan de Mathildastraat 39, een paar deuren van Kops vandaan. Het vaste verzekeringsaanspreekpunt binnen Noud Kops wordt onderdeel van het Geerts-team, dat inmiddels 50 medewerkers telt. Naast verzekeringsadvies kunnen klanten nu ook terecht voor pensioen en hypotheekadvies..

Geerts groeit door. Het bedrijf, dat vorig jaar 70 jaar bestond, verhuist per maart 2022 naar een nieuw kantoor. Als echt Oosterhouts familiebedrijf gaan zij de stad uiteraard niet uit. Zij worden de nieuwe buren van de Oosterhoutse politie en verhuizen naar Europark 11. Daarnaast heeft Geerts na de overname van Blank Advies vanaf januari 2022 een vestiging in Tilburg aan de Charles Stulemeijerweg 15.