Frits Toorians sluit zich aan bij Haartsen Letselschade

Per 1 november start Frits Toorians met zijn Haartsen Letselschade kantoor in Tilburg. We zijn ongelofelijk blij en trots dat Frits zich met al zijn kennis en ervaring heeft aangesloten bij onze franchiseformule”, meldt Haartsen Letselschade,  het bureau van Desiree Haartsen-Jeukens en Sander Haartsen, op LinkedIn.


“Ik was snel overtuigd van de unieke aanpak van Haartsen Letselschade. De belangen van de cliënt staan absoluut centraal, dat merk je aan alles. Dat past helemaal bij mij.”, aldus Frits. “Ik vind het een mooie uitdaging om als zelfstandig ondernemer met mijn eigen kantoor aan de slag te gaan. Prettig vind ik het daarbij wel dat ik met Désirée en Sander kan samenwerken en sparren. Die mogelijkheid biedt Haartsen Letselschade mij.”

Frits Toorians werkt sinds 1978 in de letselschadebranche. Hij begon in 1978 als Schadebehandelaar Personenschade bij Interpolis. Na 22 jaar stapte hij over naar Van Brunschot van Summeren Hagoort, waar hij drie jaar werkzaam was als letselschaderegelaar. Daarna werkte hij 16 jaar als Register-Expert Personenschade bij Pals Letselschade en de afgelopen tien maanden als Register-Expert Personenschade bij CED