Frank de Graaf als broker co-assurantie aan de slag bij Mandaat Assuradeuren /Heilbron Assurantiën; Jurriaan Vermaas ging hem voor als fraudespecialist

Gisteren, 16 september jl.  is Frank de Graaf (links) als broker co-assurantie in dienst getreden bij Mandaat Assuradeuren/Heilbron Assurantiën op de vestiging in Leusden. Hij zal zich gaan bezighouden met het versterken van de positie van het bedrijf op de co-assurantiemarkt.  Daarna werkte hij als riskconsultant bij ABN Amro en Léons, als Senior Client Executive bij Marsh en als Manager Corporate Risk/Senior Riskconsultant Property bij Kröller Boom. Het afgelopen jaar werkte hij als riskmanager bij VLC & Partners.

Eerder deze maand ging Jurrian Vermaas bij Mandaat Assuradeuren aan de slag als fraudespecialist. Hij is afkomstig van Risk, waar hij laatstelijk werkzaam was als expert Prolonagtie Volmacht, Fraudecontatcpersoon, Vakcoördinator Particulier-Verzekeringstechniek. Daarvoor werkte hij een jaar bij ANVA als applicatiebeheerder, bijna 12 jaar bij Risk Verzekeringen als Manager Backoffice en ruim 13,5 jaar als binnendienstmedewerker bij Vlasblom Visser Assurantiën.