Feestelijke opening nieuwe kantoor CNA/Hardy opgeluisterd met presentaties van over Brexit en ontwikkelingen healthcare

 

Hoewel nicheverzekeraar CNA/Hardy eind vorig jaar al haar kantoor in het WTC in Amsterdam verruilde voor het huidige onderkomen aan de Polarisavenue 140 in Hoofddorp, vindt volgende week donderdag – 27 september a.s. – de officiële, feestelijke opening plaats, gekoppeld aan het jaarlijkse CNA/Hardy Summer Event .

Tijdens  de bijeenkomst voor genodigden, die van 16.00 tot 20.00 uur zal plaatsvinden, zullen twee prominente internationale sprekers het woord voeren”: Stuart Middleton, CEO Continental Europe, zal een update geven over de Brexit en de Europese groeimogelijkheden voor CICE (CNA Insurance Company of Europe). Daarnaast zal  Rhonda Buege, Vice President International Specialty, haar visie delen omtrent toekomstige ontwikkelingen op het gebied van healthcare en medische aansprakelijkheid.

CNA/Hardy is een nicheverzekeraar, die zich met momenteel 25 medewerkers in de Benelux onder leiding van Regional Director Benelux  Monique Kooijman, toelegt op aansprakelijkheidsverzekeringen, met name op het gebied van life science, healthcare , technology bedrijven en financiële instellingen. Voor deze en meerdere segmenten voeren zij de producten: bestuurdersaansprakelijkheid (D&O), beroepsaansprakelijkheid (PI), productaansprakelijkheid, Cyber en Crime.