Familiebedrijf DDW Group viert tachtigjarig bestaan, breidt uit en opent virtual kantoor in Olympisch Stadion

Verzekeringsmakelaar DDW Group viert op 1 oktober 2020 haar 80-jarige bestaan. Op diezelfde dag breidt het internationaal opererende familiebedrijf, met derde generatie De Waal aan het stuur, uit met een virtual office in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Op 1 oktober 1940 richtten Rein de Waal en Wim van Erven Dorens, oud-teamgenoten uit het Nederlandse Olympische hockeyteam van 1928, verzekeringsmakelaar Dorens en De Waal op. Als adviseurs op het gebied van risicomanagement wilden beide mannen het werk transparanter maken. 80 jaar later opereert het familiebedrijf onder de naam DDW Group. DDW Group wordt sinds 2012 aangestuurd door derde generatie Fabrice de Waal.

Virtuele vestiging

Tegelijkertijd met het 80-jarige jubileum breidt de Amsterdamse verzekeringsmakelaar uit met een virtual office in het Olympisch Stadion. Het Olympisch Stadion is een bijzondere locatie, want daar is het ondernemen voor de grondleggers van DDW Group begonnen. CEO Fabrice de Waal licht toe: “Onze nieuwe vestiging wordt een virtual office waarin meetings met onze partners in het buitenland vooral online plaatsvinden. Incidentele fysieke klantmeetings kunnen we in het Olympisch stadion hosten binnen de corona richtlijnen. Zo bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om ons te bezoeken op deze bijzondere locatie in Amsterdam.”

Trots op bedrijf

Fabrice de Waal vertelt over zijn bedrijf: “Ik heb het vak mogen leren van mijn vader en voormalig CEO Alexander de Waal. Hij onderscheidde zich als een echte heer in de harde wereld van verzekeringen. Bij DDW Group geloven we in volledige transparantie, in het leveren van excellente service en in het vooropzetten van onze klanten.”

Hij vervolgt: “Ik ben trots op ons bedrijf en ik doe er alles aan om onze kernprincipes voort te zetten. Voor de volgende generaties van DDW Group, voor onze partners en natuurlijk voor onze klanten.”

Ter ere van het jubileum heeft het familiebedrijf een unieke film opgenomen. Bekijk de film via deze link: https://vimeo.com/463451732