Explosieve groei doet serviceprovider SUREbusiness eerder verhuizen naar veel ruimer kantoorpand in Alkmaar

Gisteren (19 augustus) heeft serviceprovider SUREbusiness, één van de weinige providers die  financieel advieskantoren verzekeringsdekking aanbieden voor de zakelijke schadeverzekeringsmarkt, zijn intrek genomen in een nieuw kantoorpand in Alkmaar. Vanwege de explosieve groei van het bedrijf, dat dit jaar de premieomzet ziet verdubbelen, heeft de verhuizing naar het nieuwe veel ruimere onderkomen,veel eerder plaatsgevonden dan gepland.

Directeur Levent Türkmen licht toe: “In ons vorige pand in Amstelveen, waar we 160 m2 tot onze beschikking hadden,  waren we letterlijk en figuurlijk uit ons jasje gegroeid. We hebben geruime tijd gezocht naar een passend nieuw kantoorpand en die uiteindelijk gevonden aan de Robonsbosweg 7a in (1816 MK) Alkmaar. Hier hebben we ruim vier keer zoveel werkruimte (650 m2) dan in Amstelveen. Vanwege het feit dat het overgrote deel van ons personeel woonachtig is boven het Noordzeekanaal, hebben we  voor een nieuw kantoor in deze regio gekozen. Dat scheelt hen mede door de files veel reistijd.”

Vanwege  de forse uitbreiding van de werkzaamheden kan SUREbusiness per 1 september a.s. maar liefst zeven nieuwe medewerkers verwelkomen, waaronder  acceptanten, schadebehandelaars en IT-specialisten. Hierdoor groeit het personeelsbestand  naar 30 medewerkers, het tienvoudige van het aantal medewerkers waarmee in 2015 werd gestart.