Ewoud Dekker treedt toe tot Amwins Re Europe

Amwins Re (Europe), de gespecialiseerde internationale herverzekeringsmakelaar kondigt vandaag (10 Juni) de indiensttreding aan van Ewoud Dekker op de vestiging in Amstelveen. Dekker is afkomstig van Nationale Nederlanden, waar hij de functie van senior account manager herverzekering bekleedde. In zijn nieuwe functie zal Dekker bij Amwins Re (de Europese herverzekeringsdivisie van Amwins in Amstelveen) het Nederlandse team ondersteunen en zich voornamelijk richten op Nederland, België en Nederlandstalige gebieden in het Caribisch gebied. Hij zal zich richten op Facultatieve Herverzekering terwijl hij daarnaast Amwins Re treaty cliënten en collega’s zal bijstaan.

Amwins Re (Europe) is onderdeel van Amwins Global Risks, gevestigd in Londen. “Terwijl wij onze productexpertise en dienstverlening aan onze klanten blijven uitbreiden, voorzien wij ongelooflijke groeimogelijkheden hier en in het buitenland,” aldus Matthew Crane, chief executive officer van Amwins Global Risks. “Wij trekken een aantal van de beste talenten in de sector aan en creëren partnerschappen die resultaat opleveren en blijven bestaan, terwijl we blijven zorgen voor onze klanten en onze activiteiten blijven ontwikkelen”, zegt Crane.

“Ik ben verheugd Ewoud te verwelkomen in ons team hier in Amstelveen,” zegt Ricardo Borges, managing director van Amwins Re (Europe).  “Met zijn kennis van treaty en facultatieve herverzekering en zijn connecties in de hele markt, kijken we ernaar uit om Ewoud te introduceren bij klantbijeenkomsten en op komende evenementen.” Voor zijn NN-tijd werkte hij bijna 20 jaar bij Delta Lloyd, aanvankelijk als letselschadebehandelaar en later als teammanager van de letselschadeafdeling en als teammanager CAR/Engineering en de laatste acht jaar  als Senior Account Manager Reinsurance.