ESL/EUR organiseert op 24 mei a.s. informatieavond over Parttime master Commercieel Privaatrecht

Voor geïnteresseerden in de Parttime master Commercieel Privaatrecht organiseert de Erasmus School of Law een spe­ciale informatieavond. Deze vindt plaats op donderdagavond 24 mei a.s. van 16.30 tot 18.00 aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hierin wordt behalve op het programma ook ingegaan op de organisatorische aspecten van de opleiding. De aanwezigen wordt daarnaast informatie verstrekt over de balans tussen werken en stude­ren en over de financiering van de opleiding. Aansluitend is er gelegenheid vragen te stellen over de opleiding na te praten.

Met de Parttime Masteropleiding ‘Commercieel Privaatrecht’ lanceert de Erasmus School of Law (ESL) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) de eerste op maat gemaakte juridische masteropleiding van 1,5 jaar. Deze unieke opleiding, die september voor de tweede maal van start gaat, is bestemd voor professionals met minimaal een erkend diploma op hbo-niveau en drie jaar of meer relevante werkervaring. In een toelichting op de masteropleiding stelt ESL/EUR: “De opleiding brengt ambitieuze professionals die op zoek zijn naar een juridische master in anderhalf jaar zowel de kennis en verdieping op academisch niveau als de titel meester in de rechten/LL.M. Het is op dit moment de enige master Commercieel Privaatrecht in Nederland met een op maat gesneden programma voor werkenden. Via colleges op een vast tijdstip (maandag van 16.00 uur – 20.00 uur) is de studie goed te combineren met een voltijdsbaan.”

De opleiding wordt verdeeld over drie semesters en een voorbereidingsprogramma, dat plaatsvindt tussen september en december 2018 en omvat naast de basisonderdelen verbintenissenrecht en goederen- en insolventierecht het vak academische vaardigheden. De master start januari 2019 met de onderdelen transacties en financiering en zekerheden. In het tweede semester van 2019 komen zaken aan bod als onderneming, organisatie & risico’s en arbeid en onderneming. Het derde semester omvat de onderdelen aansprakelijkheid en verzekering en een afsluitende scriptie.
Voor vragen over opleiding en de te organiseren informatiebijeenkomst op 24 mei a.s.: https://www.executivemasters.nl/informatiebijeenkomst/ of mail executivemasters@law.eur.nl of bel 010 4081234