Erwin van Rijswijk verruilt DUPI voor MS Amlin; Mark van Zalingen neemt zijn taken over

Erwin van Rijswijk (rechts)  is per 1 maart jl. in dienst getreden bij MS Amlin als Lead Underwriter Special Craftbinnen het Shipowners’ P&I team. Erwin heeft meer dan 20 jaar gewerkt bij Dutch P&I waar hij verantwoordelijk was voor de Project P&I business unit. Erwin zal bij MSAmlin leiding gaan geven aan de verdere ontwikkeling van de Special Craft-activiteiten.

Bij DUPI Group neemt Mark van Zalingen de werkzaamheden over van Erwin van Rijswijk. DUPI bedankt hem voor zijn bijdrage aan de succesvolle groei van PROJECTP&I gedurende 21,5 jaar. Mark van Zalingen, die de opleiding Logistiek & Supply Chain heeft gevolgd aan het Ichthus College, werkt sinds juni 2007 in de verzekeringsbranche, aanvankelijk  ruim 11,5 jaar als Underwriter P&I bij Raets Marine en de afgelopen ruim een jaar als Lead Class Underwriter P&I bij MS Amin Marine.

Sinds 1 februari werk hij Bij DUPI Charterers Liability als Senior Underwriter en werkt hij nauw samen met Marine Consultant Evert Margry en Administrative Support Sebastiaan van den Berg. Sinds 1 maart combineert Van Zalingen die functie met die van underwriter bij DUPI Project P&I. “Mark heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van P&I & Charterers’ Liability. Het afgelopen decennium heeft hij een breed en sterk netwerk opgebouwd van makelaars en klanten.