Erik Hartkoren neemt na ruim 40 jaar met drukbezochte bezochte receptie afscheid van de bedrijfstak

 

Tijdens een zeer drukbezochte bijeenkomst in het stadion van Sparta Rotterdam heeft Erik Hartkoren afscheid genomen van de grootzakelijke verzekeringsbranche, waarin hij ruim 40 jaar werkzaam is geweest. Hartkoren werkte in directie- en managementfuncties onder meer bij AFIA, Allianz/AGCS/ARC en de afgelopen 11,5 jaar bij XL Catlin.

In het korte officiële gedeelte van de geanimeerde receptie bedankte Kelly Lyles, Chief Executive Client & Country Management, Erik Hartkoren voor zijn inzet en visionaire ideeën die mede hebben geleid tot de groei van XL Catlin. Eind augustus, toen hij feitelijk stopte met werken, had het bedrijf en personeel al afscheid van hem genomen, waarbij hij verschillende cadeaus heeft mogen ontvangen. Ook zijn opvolger, Alain Wijnants, hield een korte toespraak.

Op zijn beurt bedankte Hartkoren de aanwezigen voor de enorme opkomst en aandacht. Hij gaf aan al die jaren met plezier in de sector te hebben gewerkt en dankte de aanwezigen voor het vertrouwen en de samenwerking. “Het waren waardevolle jaren, zowel beroepsmatig als op het persoonlijke vlak. Het was een voorrecht dat ik met zoveel mensen in de verzekeringsbranche heb mogen werken, onder wie klanten en makelaars.”

Op de foto boven staat Erik Hartkoren met Kelly Lyles; de foto onder geeft een indruk van de enorme opkomst.