Eric Schuit en Bianca Hiwat versterken per 16 juli de brandafdeling van Willis Towers Watson

Eric Schuit en Bianca Hiwat treden op 16 juli 2020 bij Willis Towers Watson in dienst. Met de komst van deze ervaren specialisten is de brandafdeling van WTW weer op volle kracht. Samen brengen zij bijna 40 jaar ervaring in de assurantiemarkt met zich mee.

De afgelopen jaren was Eric actief bij Meijers Assurantiën, waar hij een aantal unieke verzekeringsoplossingen voor de brandmarkt heeft ontwikkeld. Bianca was de afgelopen jaren actief bij Nationale Nederlanden als specialist zakelijk afdeling volmachten en meest recent specialist underwriting zakelijke beurs brand

.Dolf Balink, Director Placement and Claims, Willis Towers Watson: “Wij kijken er naar uit Eric en Bianca te verwelkomen binnen ons team. Hun ruime ervaring in de assurantiemarkt zal onze dienstverlening aan de Nederlandse markt versterken. Het Nederlandse Corporate Risk and Broking team van WTW omvat tegenwoordig meer dan 100 ervaren collega’s in Nederland. Dit onderstreept onze continuïteit in deze markt en de toewijding aan onze Nederlandse klanten”