Eerste werkdag Stefan Weda bij WTW als Benelux Head of Corporate Risk & Broking

Vandaag is de eerste werkdag van Stefan Weda bij WTW. Als  Benelux Head of Corporate Risk & Broking (CRB)  is hij verantwoordelijk voor het stimuleren van strategische groei van CRB in de Benelux naast de algemene aansturing van de business en de operationele transformatie.

Weda komt van Aon, waar hij in zijn 23-jarige carrière een reeks leidinggevende functies heeft bekleed, laatstelijk als Chief Commercial Officer voor Aon’s Commercial Risk, Health & Wealth business in Nederland. Zijn vorige functies waren onder meer Chief Broking Officer en Managing Director van Global Accounts. Weda zal ook de rol van Head of CRB voor WTW Nederland op zich nemen. Catherine Lesourd zal de rol van Head of CRB voor WTW Belgium toevoegen aan haar huidige rol als Head of CRB voor WTW Luxembourg.

In een toelichting bij de bekendmaking van zijn bemoeming zei Anne Pullum, Head of Europe, WTW, destijds: “Stefan is een bewezen leider met een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van het creëren van mogelijkheden en oplossingen die zowel klanten tevreden stellen als strategische groei stimuleren. De Benelux-landen zijn een belangrijke focus voor WTW en we zien veel onbenut potentieel voor onze innovatieve risico-oplossingen en wereldwijde expertise.”

Angel Hoover, Head of Benelux, WTW, vulde aan: “Stefan speelt een sleutelrol in de transformatie van onze CRB-activiteiten in 2022, waarbij we ons als essentiële partner voor onze klanten positioneren. Onze ambities omvatten het identificeren van strategische investeringen, verdere digitalisering van onze activiteiten en het stroomlijnen van ons bedrijfsmodel. Stefans inzichten, ervaring en people leadership-vaardigheden zullen essentieel zijn bij het realiseren van deze doelstellingen.”