Eerste VNAB podcastreeks: bestuur trapt af

      In haar jubileumjaar – de organisatie bestaat 35 jaar –  kijkt de VNAB niet alleen terug, maar vooral ook vooruit. Naar de toekomst. Dat doet zij  onder andere tijdens onze nieuwe VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’. De eerste aflevering is sinds 2 december jl. te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Risk has the future
In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ deelt de VNAB de rijke historie van de markt, wordt gekeken naar de dag van vandaag en wordt vooral ingegaan op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future. 

Tijdens de reeks van vier afleveringen gaat presentatrice Tamara Bok in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Elke  podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.

Podcast 1: VNAB bestuur trapt af
Het VNAB bestuur trapt af in deze allereerste Risk has the future podcast van de VNAB. Naar aanleiding van het 35-jarig bestaan van de vereniging gaan bestuursleden Rob ter Mors, Gielijn Arends en Marc van Nuland, onder leiding van presentatrice Tamara Bok, in gesprek over de uitdagingen van morgen. Uitdagingen voor de zakelijke verzekeringsmarkt, maar zeker ook voor de vereniging. Naast de drie VNAB bestuursleden schuift ook Young InSurance voorzitter Soner Calim aan. Hoe verzekeren we de toekomst van de volgende generatie?

De VNAB betrekt graag haar leden en partners bij het maken van haar podcasts. Met behulp van een luisterpanel zal de eerste podcastreeks begin volgend jaar worden geëvalueerd. Heeft u zelf tips of suggesties voor onze podcasts? Meldt dat   via marketing@vnab.nl.De volgende podcast is binnenkort te beluisteren en duikt in de wereld van cyberrisico’s.   Luister via Spotify   Luister via SoundCloud   Luister via Apple Podcast