Eerste VNAB beursdag op 20 maart

In 2004 werden de assurantiebeurzen gesloten. Zo kwam na ruim 400 jaar een einde aan de fysieke assurantiebeurzen in Nederland. Twaalf jaar later opende de VNAB opnieuw een ontmoetingsplaats, het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Geïnspireerd door Lloyd’s Benelux Meet the Market, brengt de VNAB in maart 2018 de beursvloer voor een middag terug naar Rotterdam.Op dinsdagmiddag 20 maart 2018 organiseren wij in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum de eerste VNAB beursdag. Een middag waarop branchegenoten elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen.

Standhuur (voor VNAB én niet-VNAB verzekeraars)

Zowel VNAB als niet-VNAB verzekeraars hebben de mogelijkheid om een stand te huren tijdens de beursdag. VNAB verzekeraars betalen slechts €250 (regulier tarief: €500). Diverse verzekeraars hebben zich inmiddels aangemeld. Mag ook uw organisatie niet ontbreken tijdens de eerste VNAB beursdag? Meld u dan snel aan als standhouder want het aantal plaatsen is beperkt. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar marketing@vnab.nl.

Parallelsessies

Geassocieerd partners van de VNAB delen tijdens diverse parallelsessies hun kennis en expertise. Bezoekers kunnen hier de gehele middag kosteloos aan deelnemen. Heeft uw organisatie ook interesse in het verzorgen van een parallelsessie? Neem dan contact met ons op via marketing@vnab.nl.

De VNAB beursdag is toegankelijk voor medewerkers van onze leden en partners. Maar ook niet aangesloten marktpartijen zijn van harte welkom om nader kennis te maken met de Nederlandse coassurantiemarkt. De uitnodiging verschijnt in februari.