Eerste jaarevent Verbond van Verzekeraars op 5 maart a.s. in teken van thema ‘Groei!’

Op donderdag 5 maart 2020 vindt het eerste Verbond van Verzekeraars Jaarevent plaats met als overkoepelend thema: Groei! Dit event biedt de deelnemers de kans om in één dagdeel vanuit verschillende invalshoeken nieuwe inzichten en inspiratie op te doen over groei in de financiële/verzekeringssector en kennis met elkaar te delen.  

Mathijs Bouman, econoom en columnist, is een van onze drie gastsprekers tijdens het Jaarevent. Hij  neemt het publiek op geheel eigen wijze mee in het thema Groei, aan de hand van een toer door de wereldeconomie. Naast Mathijs staat Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, stil bij de betekenis van groei voor ondernemers binnen de financiële sector. Ten slotte vliegt Hanne Tersmette, de vloggende boswachter bij Natuurmonumenten, duurzame groei aan vanuit onze CO2 footprint en de compensatie via  investeringen in onze natuurgebieden.

Deelsessies

Daarna gaande aanwezigen in workshops en ronde-tafelsessies in op de vraag hoe je persoonlijk, of als organisatie kan bijdragen aan een duurzame groei van klant, economie en maatschappij. Deze vraag wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd:

Het Verbond wil een open platform zijn. Daarom is het Jaarevent 2020:Groei! interessant voor een brede doelgroep. Hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor alle beslissers in de financiële sector, voor dienstverleners, overheid en wetenschap maar vooral ook voor innovators en start-ups, beleidsbepalers en andere stakeholders/geïnteresseerden die alles willen weten en mee willen praten over groei.

 

Programma

08.00 – 09.00 Inloopontbijt​
09.00 – 09.10 Opening dagvoorzitter Richard Weurding, algemeen directeur Verbond van Verzekeraars​
09.10 – 09.35 Mathijs Bouman
09.35 – 10:00 Jacco Vonhof
10:15 – 10:55 Deelsessieronde 1​
11.05 – 11.45 Deelsessieronde 2​
11.55 – 12.20 Hanne Tersmette
12.20 – 12.30  Plenaire afsluiting dagvoorzitter​

Na de afsluiting staat er een Netwerklunch voor de deelnemers klaar en kunnen zij meer informatie krijgen van verschillende bedrijven tijdens de Groeimarkt.

Aanmelden kan via: https://www.verzekeraars.nl/academy/activiteitenoverzicht/verbond-van-verzekeraars-jaarevent-2020