Eerste ‘Corona’-webinar RPA ‘Samen door de crisis’

De 20 deelnemers aan het RPA webinar “Samen door de crisis” zijn door Monica Swalef in ‘noodtempo’ vorige week vrijdag (8 mei) bijgepraat over de wet pensioencommunicatie, de coronacrisis en de pensioenpraktijk en de status van het pensioenakkoord. Vragen konden nog net via de chat aan het einde van het webinar worden beantwoord.

“Nu iedereen in Nederland zich zorgen maakt over zijn financiële situatie is dit dé kans voor de pensioenadviseurs om in actie te komen en cruciaal om je toegevoegde waarde te laten zien.”, aldus Swalef. Dagelijks wordt actueel nieuws geplaatst op de website https://lnkd.in/edR4Jr2, zodat rustig details nagelezen kunnen worden. “Al is noodtempo nodig om uit deze noodsituatie, de coronocrisis te komen.”

Het webinar van 14 mei is al volgeboekt. Helen Taylor Parkins, voorzitter Register Pensioenadviseur (RPA) sloot dit webinar af met de aankondiging van nieuwe webinars door onder andere Janthony Wielink over inkomen in coronatijd en Erik van Toledo. Berichtgeving volgt spoedig. Inschrijven kan dan via het mijn.sar.nu account