Ecclesia Gruppe verstevigt met overname Gebr. Sluyter positie op Nederlandse markt

 

De Ecclesia Gruppe, een  internationale verzekeringsmakelaar met 1.550 medewerkers actief in acht landen, verstevigt haar positie in de Nederlandse markt met de overname van de  Rotterdamse verzekeringsmakelaar Gebr. Sluyter. Door de overname heeft Ecclesia in Nederland zo’n 175 medewerkers. Deze zullen werkzaam blijven bij de verschillende locaties in Rotterdam en AmsterdaM

Per 1 oktober 2018 is Gebr. Sluyter onderdeel geworden van de in Detmold (Duitsland) gevestigde Ecclesia Gruppe, waartoe ook Concordia de Keizer en Finance & Insurance behoren. De overname past in de strategie van Ecclesia om in de door haar gekozen marktsegmenten haar klanten op alle gebieden, van riskmanagement en employee benefits  tot schadebehandeling, van het best mogelijke advies te kunnen voorzien.

Gebr. Sluyter  is met ca. 50 medewerkers een van de grotere niche makelaars op het gebied van maritieme- en transportverzekeringen  maar adviseert ook in andere marktsegmenten. Per 1 oktober zijn  A.E.R. Diesel en de heer  J. Salz (her)benoemd tot directeur.  Zij blijven zoals voorheen gezamenlijk de directie voeren.