Duurzaamheidsexpert Werner Schouten te gast bij Verenigingsdag 2022

Werner Schouten, bekend van BNR Koplopers en de Jonge Klimaatbeweging, is op 8 september te gast bij de Verenigingsdag van het Verbond van Verzekeraars. In een interactieve deelsessie neemt hij de aanwezigen mee in zijn 2100-economie waarin innovatie en ondernemerschap leidt tot brede welvaart voor generaties in het nu én in 2100.

Op de eigen website schrijft het Verbond van Verzekeraars: “Schouten is een constructieve rebel die aanjaagt, lef toont en inspireert om de duurzame transitie van onze samenleving te versnellen. Dat doet hij vanuit zijn strijd voor generatiegerechtigheid. “Dat betekent dat we ons toeleggen op wat ‘nodig is’ om die leefbare wereld in 2100 te realiseren. In plaats van ons blind te staren op wat ‘mogelijk lijkt’ in de huidige markt of het huidige politieke landschap. Niet handelen vanuit vermeende haalbaarheid, maar vanuit reële noodzakelijkheid.”

Op donderdagmiddag 8 september gaat hij met verzekeraars in gesprek over de duurzaamheidsambities van de verzekeringssector. Nieuwsgierig naar zijn verhaal en boodschap voor onze sector? Schrijf je hier in in voor de Verenigingsdag 2