DUPI Underwriting Agencies versterkt zich met drie medewerkers

Behalve met Tristan van Herwaarden (zie elders deze nieuwsbrief) heeft DUPI Underwriting Agencies  zich versterkt met drie medewerkers: Peter van der Sluijs (foto), Daniel Diesel en Emiel van der Flier.

Peter van der Sluijs (57) is vorige maand aan de slag gegaan als Underwriter Casualty. In die functie rapporteert hij aan Ad Boekraad, Underwriting Director Property & Casualty. Hij is afkomstig van Zurich waar hij de afgelopen 20 jaar werkzaam was, laatstelijk als Senior Underwriter Liability. Daarvoor  werkte hij ruim drie jaar als Casualty Underwriter bij ACE (nu Chubb), ruim twee jaar als Acceptant Volmacht Beroepsaansprakelijkheid Notarissen en Advocatenpool bij het toenmalige Heerkens Tijssen en Caviet en ruim vier jaar als sluiter beroeps-en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen bij Schouten Insurance International B.V.

Per 1 oktober is daarnaast Daniel Diesel (27) aangesteld als  Junior Account Manager. Hij rapporteert aan Steven Verhaar, Manager Distribution & Marketing. Hij komt van makelaar Gebr. Sluyter waar hij sinds 2010 werkzaam was als administratief medewerker.

Eerder, in augustus, was  Emiel van der Flier (33) reeds in dienst getreden als Senior Financial Assistant. Hij werkte eerder bij verschillende bedrijven in soortgelijke functies, waaronder een jaar bij Aon  als account handler. In zijn nieuwe functie rapporteert hij aan Marleen Mac-Donald, Director Finance and Operations.
 

Emiel van der Flier