DUPI Underwriting Agencies opent kantoor in Amsterdam en versterkt engineering-team net Robin Adriaansen

 

 DUPI Underwriting Agencies, het volmachtbedrijf binnen de DUPI Group, heeft naast het hoofdkantoor in Rotterdam een vestiging geopend in Amsterdam. Het kantoor is gevestigd in een pand aan de Herengracht 257 (1016 BJ) in Amsterdam.

Tevens heeft het bedrijf haar engineering-team uitgebreid met Robin Adriaansen, die deze week – per 1 oktober jl. – aan de slag is gegaan als Underwriter CAR/Engineering. Hij heeft de afgelopen 6,5 jaar in verschillende functies binnen Aon gewerkt, waaronder als medewerker bij Business Support & Marketing Communications, als Tender Specialist en sinds juni 2015 als Broker Construction & Engineering.

 Zijn benoeming vloeit voort uit de snelle groei op het gebied van CAR & Engineering- verzekeringen onder het merk DUPI Engineering Insurance.  Sinds de start van Engineeringtekening eind 2015 is de portefeuille geleidelijk, maar gestaag gegroeid. Het Engineering-team, dat onder leiding staat van Underwriter Director Paul de Keijzer, telt na de komst van Robin Adriaansen negen medewerkers, onder wie vijf Senior Underwriters, één Underwriter, twee Claims Handlers (onder wie één Senior) en één medewerker in de ondersteuning. Het volmachtbedrijf, dat wordt ondersteund door Lloyd’s (S&P A+ security) en Baloise Belgium nv (S&P A+), sluit technische verzekeringsrisico’s tot een limiet van 50 miljoen euro.

De totale DUPI Group, gestart in 1988 als een niche P&I-specialist, heeft sindsdien haar werkgebied sterk verbreed en telt ruim 90 medewerkers, verdeeld over vier kantoren in drie landen: Amsterdam en Rotterdam (Nederland), Antwerpen (België) en Kopenhagen (Denemarken. Het van oudsher marine- en P&I-bedrijf heeft inmiddels het werkterrein uitgebreid met CAR/engineering, casualty en (beroeps)aansprakelijkheid. De P&I-werkzaamheden worden voortgezet onder de naam DUPI Risk & Insurance Service en de volmacht- en intermediairwerkzaamheden op het gebied van marine, engineering, casualty & liability onder de naam DUPI Underwriting Agencies). Sinds de start in 1998 is de omzet gegroeid naar ruim 70 miljoen euro.