DUPI scheidt makelaars- en overige activiteiten nu ook fysiek; P&I-team verhuist naar nieuwe locatie aan het Schouwburgplein in Rotterdam

Binnen de DUPI Groep worden de makelaars- en de overige activiteiten per 15 juli a.s. ook fysiek gescheiden.  Op die datum verhuist het P&I team naar een nieuwe locatie  aan het Schouwburgplein 30 in (3012 CL)  Rotterdam. “De verhuizing is de eerste stap naar verzelfstandiging van ons P&I bedrijf. De meeverhuizende activiteiten zijn alle  makelaarsactiviteiten (DUPI Risk & Insurance Services B.V.), het merk en alle activiteiten van de binnenvaartvolmacht (EUROP&I) en het totale Nederlands gerelateerde P&I Correspondentschap (DUPI Netherlands B.V.).”


Willem-Jan van Eijsden (algemene zaken) vormt samen met Jeroen Stoop (broking) en Nils Heijboer (claims) het dagelijks operationeel management.Dit team rapporteert direct aan Managing Director Martijn Steenkamp. 

De meeverhuizende collega’s zijn: Peter van Bodegraven, Alice Brinkerink, Sandra den Brouwer,  Francisco Carvalho, Bart Dorreman, Leonne van Everdingen, Angeline Gorissen, Martijn Houtbraken, Reinier Jansen, Reid de Jong, Nick Mesker, Michelle Molendijk, Rob Mouthaan en Fientje van Schuylenburg.

Bericht

De overige activiteiten – DUPI Underwriting Agencies – blijven voortgezet worden vanuit het huidige pand aan de Blaak in Rotterdam.

DUPI maakt verder melding van het feit dat er “momenteel gesprekken gaande met potentiële nieuwe partners/aandeelhouders om het bedrijf na ruim 30 jaar met nieuwe energie en op eigen kracht naar de volgende fase in haar bestaan te brengen.”