DUPI Group wijzigt naam van Dual Netherlands in Blaak Underwriting Agencies

DUPI Group wijzigt per 1 augustus a.s. de naam van het vorig jaar overgenomen Dual Netherlands B.v.  in Blaak Underwrting Agencies.  Onder die naam zal het ongewijzigd  Travelers Insurance Company Ltd (S&P AA-rating) vertegenwoordigen als  haar gevolmachtigd agent.-

“ De tekencapaciteit van Blaak Underwriting Agencies is volledig onafankelijk van en aanvullend op de tekencapaciteit van DUPI Underwriting Agencies. Derhalve is er geen accumulatie of concentratie van capaciteit op bestaande polissen”, meldt Anton Cornel, Managing Director DUPI Underwriting Agencies  in een bericht aan de relaties. Alle overige gegevens blijven volgens hem bij deze naamswijziging ongewijzigd. Ook de primaire aanspreekpunten blijven hetzelfde: Harry Mulder, Stefan de Rooij en Bjorn Kalden.”

 In het bericht aan de relaties schrijft Cornel verder: “Onder het leiderschap van Harry Mulder  heeft het team van Dual Netherlands de afgelopen maanden hard gewerkt om de  portefeuille van Dual  ongewijzigd voort te zetten en met uw steun en vertrouwen is deze transitie zeer succesvol verlopen.”