DUPI Group versterkt zich per 1 november a.s. met vijf nieuwe medewerkers  

 

DUPI Group blijft zich versterken. Vanwege de groeiende werkzaamheden gaan per 1 november a.s. vijf nieuwe medewerkers aan de slag: drie bij de groep, twee bij het volmachtbedrijf DUPI Underwriting Agencies. Een nieuwe medewerker  – Stefan de Rooij – is afkomstig van HDI Global SE; een ander – Gerben Rombouts- werkte 14 jaar lang voor AIG/Chartis Insurance.

Stefan de Rooij (31) is in dienst getreden als Senior Underwriter Marine bij DUPI Underwriting Agencies. Hij is afkomstig van HDI Global SE waar hij de afgelopen vier jaar werkzaam was, aanvankelijk als Junior Underwriter en later als Underwriter Marine Hull and Events & Entertainment. Sinds juli 2016 vervulde hij bij HDI de functie van Senior Underwriter Marine Hull. Op dezelfde datum gaat Nassima Elidrissi bij het volmachtbedrijf aan het werk gegaan als medewerkster voor de administratieve ondersteuning.

 Na twee maanden de functie ad interim te hebben vervuld treedt Gerben Rombouts (46) per 1 november definitief in dienst als  Human Resources Manager van de gehele groep. Hij is sinds 1997 werkzaam als adviseur, consultant en manager op HR-gebied. Hij werkte onder meer 14 jaar lang als HR & Facility Manager -manager bij   AIG Europe (Netherlands)/Chartis Insurance, in welke functie hij tevens deel uitmaakte van het managementteam.

Bij DUPI Group treden per 1 november nog twee medewerksters in dienst.  Eveline Lamphen (31) gaat aan de slag   als Communicatiemanager. In een vorige functie heeft zij bijgedragen aan de ontwikkeling van de nieuwe Corporate Identity, samen met grafisch ontwerpster Femke Wieringa. Zij heeft aan de Easmus Universiteit in Rotterdam haar master behaald in Media & Journalistiek. Daarnaast is de IT-afdeling van de DUPI Group per dezelfde datum versterkt met Alke Hofman (31) als Informatie Analist. Zij is afkomstig van de VNAB waar zij werkzaam was als Application  Manager,

Na hun komst telt DUPI 90 medewerkers verspreid over vier kantoren in drie landen: Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Kopenhagen.

Foto DUPI