DUPI Group versterkt zich met underwriter Mark van Zalingen (Charterers Liability) en consultant Richard Oets (Property)

DUPI Group heeft zich opnieuw versterkt met een tweetal medewerkers. Met ingang van vandaag (1 februari 2019) is Mark van Zalingen aan de slag gegaan bij het volmachtbedrijf DUPI Underwriting Agencies als Senior Underwriter Charterers Liability.  Per dezelfde datum is Richard Oets aangesteld als Corporate Consultant, voornamelijk voor de Property business .

Mark van Zalingen (37), die de opleiding Logistiek & Supply Chain heeft gevolgd aan het Ichthus College, werkt sinds juni 2007 in de verzekeringsbranche, aanvankelijk  ruim 11,5 jaar als Underwriter P&I bij Raets Marine en de afgelopen ruim een jaar als Lead Class Underwriter P&I bij MSAmin Marine. Bij DUPI Charterers Liability zal Mark nauw samenwerken met Marine Consultant Evert Margry en Administrative Support Sebastiaan van den Berg.

Richard Oets (67)  brengt een meer dan 30 jarige ervaring met zich mee in de verzekeringsbranche op het gebied van property, liability en juridische advisering en begeleiding. Hij werkt onder meer 7,5 jaar als manager voor NRG in Londen en ruim 22 jaar bij Delta Lloyd, laatstelijk als  Underwriting Manager Property & Liability. Hij zal zijn werkzaamheden bij DUPI Underwriting Agencies met het voorzitterschap van de Stichting Salvage. Richard zal als consultant bij DUPI Property Insurance nauw samenwerken met Underwriting Director Kees van Ravenhorst, Underwriter Steven van Oostrum en Administrative Support Miriam Haan.