Duncan Berrevoet keert na drie jaar terug in de verzekeringsbranche als commercieel directeur Montclair Groep

 

Duncan Berrevoet gaat per 1 november a.s. aan de slag als commercieel directeur bij de Montclair Groep. Daarmee keert hij na drie terug in de verzekeringsbranche, waar hij in totaal ruim 18 jaar heeft gewerkt: 16 jaar als international en senior accountmanager bij Meijers en ruim twee jaar als directeur Sales & Business Development Europe. De afgelopen ruim twee jaar werkte hij als commercieel directeur bij Reukema.

“Met veel plezier en trots kan ik bekend maken dat ik per 1 november a.s. een nieuwe uitdaging aanga als commercieel directeur bij de Montclair Group.  Dus, ja ik kom terug in de verzekeringsbranche na drie mooie en inspirerende  jaren bij de Reukema Metal Group”, schrijft hij op LinkedIn.

MontClair Groep werd 2,5 jaar geleden overgenomen door Raetsheren in Alkmaar. “Door deze samenwerking ontstaat een grote, daadkrachtige adviesorganisatie, die zich kan rekenen tot de Top 5 van onafhankelijke intermediairs in Nederland.”, aldus Raetsheren en Montclair bij de presentatie van hun krachtenbundeling.