Driedubbelslag HDI met terugkeer Frank van de Korput en aantrekken Yvonne Romijn en Rik Bezem

HDI Global SE heeft op de transfermarkt een dubbelslag geslagen met de terugkeer van Frank van de Korput als Senior Underwiter Marine en de aanstelling van Yvonne Romijn als Senior Underwriter Property en Rik Bezem als Junior Underwriter Engineering.

Frank treedt op 1 maart a.s. in dienst. Hij maakt de overstap van  roadmapDUPI waar hij sinds 2020 dezelfde rol vervult voor Marine Hull. In de periode 2014 t/m 2020 heeft hij gewerkt bij Starstone als Underwriter Marine Hull. Frank is geen onbekende van HDI, hij heeft namelijk van 2008 t/m 2014 aldaar gewerkt als Underwriter Marine Hull.

 Yvonne Romijn treedt per 1 april 2022 in dienst bij HDI Global als Senior Underwriter Property. Yvonne stapt over van Amlin waar zij sinds 2013 de rol van Senior Underwriting (specialist) Property vervult. Hiervoor heeft Yvonne onder andere gewerkt bij Generali, AON en Meeus met als aandachtsgebied Property.

Per 1 maart 2022 treedt Rik Bezem in dienst in de functie van Junior Underwriter Engineering. Rik heeft recent de opleiding Financial Services Management succesvol afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. De Engineering portefeuille van HDI is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid waardoor uitbreiding van de personele capaciteit benodigd is. Rik zal zich in eerste instantie  gaan richten op CAR/montage verzekeringen en daarnaast een rol spelen bij diverse procesverbeteringen die zullen bijdragen aan een verdere verbetering van de dienstverlening van HDI.