DNB Pensioenseminar 2023 op 4 april bij Van Nelle Fabriek in Rotterdam

Op dinsdag 4 april 2023 organiseert DNB haar jaarlijkse pensioenseminar. Het pensioenseminar vindt dit jaar plaats in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Het evenement begint om 13:00 uur van harte ween wordt omstreeks 17:00 uur worden afgesloten met een borrel. DNB vraagt per pensioeninstelling of pensioenuitvoeringsorganisatie maximaal twee bestuurders af te vaardigen.

Het pensioenseminar 2023 zal volledig in het teken staan van de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel en heeft als thema ‘Met oog op de transitie’. Tijdens deze dag zal DNB aftrappen door met verschillende gastsprekers in gesprek gaan over de uitdagingen en kansen die de transitie met zich meebrengt.

In twee aansluitende workshoprondes wordt met de deelnemers in gesprek gegaan over verschillende aspecten van de transitie, zoals financiële effecten en evenwichtigheid, risicohouding, besluitvorming en governance, invulling van het contract, beheersing van financiële en niet-financiële risico’s en communicatie. Het is nadrukkelijk de bedoeling om tijdens deze workshoprondes de interactie met u op te zoeken. Tot slot worden de deelnemers geïnformeerd  over de opzet van het toezicht door DNB voor, tijdens en na de transitie. De officiële uitnodiging volgt nog.

Foto: © DNB