Dirk Groeneveld stapt over naar directie Willis Towers Watson; Bas Bozon (CNA/Hardy) wordt nieuwe Teamleider Financial Lines

 

Dirk Groeneveld gaat per 15 oktober a.s. bij Willis Towers Watson aan de slag als directeur en lid van het Executive Committee van Corporate Risk and Broking (CRB) in Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor de afdeling Accountmanagement & Sales.

Als lid van het Executive Committee wordt hij in samenwerking met de bestaande directieleden Dolf Balink, Han Das en Jeroen Everling verantwoordelijk voor het beleid, de ontwikkeling en groei van het schadeverzekeringsbedrijf. Jeroen Everling, Head of Benelux Corporate Risk and Broking: “Met zijn kennis en ervaring is Dirk een zeer waardevolle aanvulling voor het team.”

Dirk Groeneveld is sinds 1993 actief in de verzekeringsbranche en heeft de afgelopen jaren verschillende commerciële rollen en directiefuncties vervuld bij Aon (21 jaar), Raetsheren van Orden (klein jaar) en laatstelijk bij Meijers Assurantiën (2 jaar).

Bas Bozon

Twee weken later, per 1 november a.s. treedt Bas Bozon bij Willis Towers Watson in dienst als Teamleider Financial Lines. Hij volgt Sebastiaan Bruinenberg op, die intern een mooie promotie heeft gemaakt tot directeur Financial Lines in New York/ USA.

Bas Bozon werkt al meer dan een kwart eeuw in de verzekeringsbranche. Hij begon in 1992 als acceptant bij Owat Assurantie en werkte daarna ruim 19,5 jaar in diverse functies bij Aon en voorlopers, laatstelijk al specialist Broker Financial Lines. Sinds juli 2015 is hij werkzaam als Senior Underwriter Financial Lines bij CNA/Hardy .