Directeur en mede-aandeelhouder Sander Groenendijk sluit na 20 jaar hoofdstuk Heinenoord/BeneVia af

“Na 20 prachtige jaren als directeur en mede-aandeelhouder sluit ik vandaag het hoofdstuk Heinenoord/BeneVia af. Het is een geweldig avontuur geweest, waarin ik samen met Arie van den Berg leiding heb mogen geven aan het uitbouwen van een lokaal verzekeringskantoor naar een landelijke speler in de verzekeringsmarkt”, schrijft Sander Groenendijk op LinkedIn.

“Het punt waarop we nu gekomen zijn met het bedrijf, voelt voor mij als een mooi moment om nieuwe uitdagingen en avonturen aan te gaan. Wat dat zal zijn, ga ik de komende periode rustig onderzoeken voor mezelf .Hierbij wil ik iedereen bedanken, zowel intern als extern, voor de samenwerkingen, mooie momenten, inspanningen, fijne contacten en het delen van kennis en ervaringen. Met veel trots en voldoening neem ik afscheid!”

Sander werkte de afgelopen 9 maanden als CFRO bij Heinenoord Holding en was daarvoor gedurende ruim 18,5 jaar directeur en mede-eigenaar van  Heinenoord Holding/Heinenoord Assuradeuren/Benevia Groep. Daarvoor werkte hij ruim twee jaar bij Royal Econosto Group asl Director of Finance and Administration