Derde VNAB-podcast over ‘de toekomst van werk’ nu te beluisteren

Met ingang van vandaag is de derde VNAB podcast te beluisteren. Deze staat in het teken van ‘de toekomst van werk’

In de derde podcast gaan namens de HR commissie van de VNAB gaan Agnies Drost (Aon) en Rutger de Wal (Chubb)r in gesprek met Marjolein ten Hoonte, directeur arbeidsmarkt bij de Randstad Groep, en young professional Willemijn Kallenberg (AIG).Zij praten over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
Er is demografisch en technologisch een hoop aan de gang. Maar ook globalisering en vraagstukken rondom duurzaamheid spelen een belangrijke rol. Organisaties zijn zelf aan zet om verandering in gang te zetten. Maar hoe kunnen zij dit het beste aanpakken? Hoe kunnen organisaties de ontwikkelingen naar zichzelf vertalen en daar hun voordeel mee doen naar de toekomst toe?

Risk has the future
In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ deelt de VNAB de rijke historie van de markt, wordt gekeken naar de dag van vandaag en wordt vooral ingegaan op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.


  
Luister via Spotify
Luister via SoundCloud
Luister via Apple Podcast