David Sanderse nieuwe CEO Marsh Nederland

David Sanderse wordt CEO van Marsh Nederland. Hij combineert de functie met zijn huidige rol als CEO van Mercer Nederland. Met Sanderse als CEO willen Marsh en Mercer de waardepropositie en dienstverlening voor hun klanten versterken.

Met ingang van 1 januari start David Sanderse met zijn functie als CEO van Marsh Nederland, onder voorbehoud van advies van de ondernemingsraad en goedkeuring door toezichterhouder AFM. Na acht jaar werkzaam te zijn geweest als Marsh CEO wordt Focko Dorhout Mees Non-Executive Chairman van Marsh Nederland. Marsh en Mercer kijken ernaar uit om samen hun klanten de beste dienstverlening te bieden.

Meer dan 25 jaar ervaring
Sanderse is in april 2017 in dienst getreden bij Mercer en heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van financieel- en verzekeringsmanagement , consulting, fusies en overnames. Voordat David in dienst trad bij Mercer was hij CFO en Managing Director bij Abellio Group, onderdeel van Nederlandse Spoorwegen (NS). Sanderse was dertien jaar werkzaam bij verzekeraar Achmea, waarvan negen jaar als Managing Director van de internationale divisie. Voorafgaand aan zijn dienstverband bij Achmea werkte David bij McKinsey & Company en Royal Dutch Shell Group