CUMELA Verzekeringen gaat samenwerken met Risk Explorer®

 

CUMELA Verzekeringen B.V. – 100% dochter van Brancheorganisatie CUMELA Nederland – gaat de Risk Explorer Adviessoftware implementeren in haar advies- en beheerproces. Dé risico- en verzekeringsspecialist voor ondernemers in groen, grond en infra wil de kwaliteit van haar dienstverlening naar een nog hoger niveau brengen. CUMELA Verzekeringen zegt eenvoud en duidelijkheid te brengen in risico’s en verzekeringen voor haar klanten in de cumelasector. “Veel ondernemers in groen, grond en infra laten zich bijstaan door onze deskundige adviseurs. Met totaaloplossingen op verzekeringsgebied helpen wij om de continuïteit van onze  klanten veilig te stellen”, aldus het verzekeringsbedrijf.

 Ralph de Hart, directeur CUMELA Verzekeringen: We realiseerden ons al enige tijd dat ‘intelligente adviessoftware’ ons advies- en beheerproces verder zou kunnen verbeteren en versnellen. De zoektocht naar passende software was nog niet zo eenvoudig. Wij hebben – gezien onze specifieke doelgroep – een stringent eisenpakket waaraan een maatwerkoplossing zou moeten voldoen. Risk Explorer bleek de partij te zijn die ons kon helpen. De software van Risk Explorer zorgt ervoor dat we op een efficiënte en uniforme wijze gaan werken. Dat geeft structuur, overzicht en totaalklanten. Verder worden onze adviesdossiers automatisch gelogd, waardoor we meer compliant zijn. Risk Explorer helpt ons om nog professioneler te zijn op ons vakgebied.”

 Ewout Strijker, algemeen directeur Risk Explorer: “We zijn blij met CUMELA Verzekeringen als nieuwe businesspartner. We hebben samen een mooi stuk maatwerk ontwikkeld dat tot in details voldoet aan de wensen die er lagen. In onze beleving zal technologie steeds meer waarde toevoegen aan de advieskracht van de adviseur. Daar waar de ‘beperkingen door de menselijke maat’ kunnen zorgen voor ‘adviesonvolkomenheden’, kan slimme/intelligente technologie de ‘ambachtelijkheid en de empathie’ van de adviseur ondersteunen en versterken. De combinatie vormt de best of both worlds.”