Credendo versterkt team in Nederland

 Credendo, de vierde grootste kredietverzekeraar in Europa, breidt uit met twee nieuwe aanwinsten voor het kantoor in Rotterdam. Deze nieuwe medewerkers nemen ruime ervaring binnen de branche mee.

Jorn Bastiaansen

Credendo opende op 1 augustus 2021 een nieuwe vestiging in Rotterdam aan de Blaak. Om de dienstverlening te optimaliseren en in te zetten op de verdere groei komen er twee aanwinsten het team versterken. Dit gaat om Jorn Bastiaansen die per 1 februari 2022 de overstap naar Credendo maakt als Senior Account Manager. Hij neemt 11 jaar ervaring mee, laatstelijk bij Coface,  en is sinds jaar en dag een vertrouwd gezicht voor de Nederlandse makelaars.

Robert Zaadnoorddijk

Daarnaast komt Robert Zaadnoordijk het team per 1 maart 2022 als Risk Underwriting Specialist versterken. Hij is sinds 9 jaar actief in de sector , laatstelijk bij Atradius, en heeft zin om zijn kennis en ervaring als Risk Underwriter in te zetten in zijn nieuwe rol.

Hiermee zet Credendo naar eigen zeggen in Nederland de volgende stap om de dienstverlening voor de Nederlandse klanten en makelaars naar een hoger niveau te tillen door een lokaal team uit te bouwen en zo volop in te zetten op een van de kernwaarden van de groep: ‘customer intimacy’. Country Manager Wouter Sneeuw is verheugd met het aanstellen van twee nieuwe collega’s. “Het is me een genoegen dat deze twee ambitieuze en ervaren heren voor de uitdaging kiezen om Credendo in Nederland verder uit te bouwen ”, aldus Wouter.