Contactgroep Automatisering: vip innovatiecongres – be the change!

Op 5 juli organiseert de Contactgroep Automatisering (CGA) het VIP Innovatie Congres Be the Change! — hét fin- & insurtech event voor de top van de Nederlandse financiële sector. Dit vindt plaats op een bijzondere locatie: het nieuwe AFAS Theater in Leusden.

.Naast  gastsprekers in de plenaire zaal, onder leiding van dagvoorzitter Boudewijn van Uden (a.s.r) en met ‘doorzetter’ Rolf Schrama, zijn er tijdens deze kennis-, netwerk- en inspiratiedag vier break outs: aparte kennissessies waarin 32 vertegenwoordigers van de CGA een doorkijkje geven naar de nieuwe (software) mogelijkheden en toekomstige ontwikkelingen in de adviesmarkt. Daarnaast is er uiteraard volop gelegenheid tot netwerken. Ontdek over welke innovaties u tijdens de kennissessies meer wilt leren.

Het VIP Congres is bestemd voor beslissers — directie en management — van geldverstrekkers, verzekeraars, adviesketens, de volmachtmarkt, en de top-100 advieskantoren van Nederland.

De CGA fungeert als centraal platform voor partijen die in overleg willen treden met leveranciers van software, zoals die bij financieel dienstverleners wordt gebruikt. Het VIP Innovatie Congres beleeft dit jaar zijn eerste editie. Via voorinschrijving zijn er al honderden aanmeldingen.

 Meer info: www.vipcongres.nl en www.vipcongres.nl/inhoud-kennissessies