Consumentenbond beoordeelt prijs-kwaliteitverhouding reisverzekeringen: nowGo Plus en nowGo Europa Beste Koop

De reisverzekeringen van verzekeraar nowGo zijn door de Consumentenbond beoordeeld op hun prijs-kwaliteitverhouding. Zowel nowGo Plus als nowGo Europa kwamen als beste reisverzekering uit de bus en kregen het predicaat Beste Koop. Hiermee laat nowGo de concurrentie ver achter zich.
De Consumentenbond kent het predicaat Beste Koop toe aan producten of diensten die de hoogste resultaten behalen in de vergelijkende testen en analyses. Bij deze onderlinge vergelijking van reisverzekeringen kwamen de twee producten van nowGo als beste naar voren.

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Alexander van Dijk, Head of Digital Commerce nowGo: “Met een reisverzekering van nowGo ben je verzekerd bij diefstal, verlies of beschadiging van je spullen. Daarnaast krijg je een vergoeding van de extra kosten na onverwachte gebeurtenissen en krijg je hulpverlening in het buitenland als dat nodig is. We zijn er heel erg trots op dat de Consumentenbond de prijs-kwaliteitverhouding van zowel nowGo Plus als nowGo Europa als beste heeft beoordeeld. Dit is een hele mooie waardering, waar we met z’n allen het afgelopen jaar heel hard voor gewerkt hebben.”

MoneyView
Eerder dit jaar werd de kortlopende reisverzekering van nowGo al door MoneyView in het zonnetje gezet. Deze voordelige reisverzekering met een goede dekking ontving recent 5 sterren van het onderzoeksbureau.