CMS LANCEERT INSURANCE-APP

De CMS Insurance Group lanceert vandaag wereldwijd een nieuwe app voor verzekeraars en herverzekeraars, tussenpersonen en klanten van verzekeringsmaatschappijen. In de app is informatie te vinden over de laatste juridische ontwikkelingen binnen de verzekeringssector wereldwijd. Ook is het via de app mogelijk om bij 33 CMS-locaties wereldwijd de juiste advocaat te vinden voor vragen over kwesties met betrekking tot claims & coverage, corporate of regelgevingsvereisten.

Alex Denslow, co-head van de CMS Insurance Group, zegt: “We luisteren altijd naar de markt en onze cliënten. Daarom werken we aan verdere digitalisering van onze bronnen en maken we ze makkelijker toegankelijk voor onze cliënten. Dit zorgt ervoor dat ze de juiste expertise binnen handbereik hebben.”

Bas Baks, tevens co-head van de CMS Insurance Group, voegt toe: “De verzekeringssector is enorm gespecialiseerd en we willen er zeker van zijn dat onze cliënten toegang hebben tot de juiste juridische informatie en advocaten gespecialiseerd in verschillende business lines.  De app is hier een heel simpele, ongecompliceerde en gebruiksvriendelijke oplossing voor.”

De CMS Insurance-app is gratis beschikbaar via de App Store en Google Play. De CMS Insurance Group beschikt over meer dan 260 advocaten die gespecialiseerd zijn in de verzekeringssector in 33 landen wereldwijd. De groep biedt cliënten in deze sector uitgebreide expertise op het gebied van alle claims-, corporate-, transactionele en regelgevingsvereisten.

Hier vindt u meer informatie over de CMS Insurance-app