Chubb versterkt Financial Lines team met twee Senior Underwriters: Joost Lute en Jan Pieter Drijfhout

 

Chubb heeft aar Financial Lines team in de Benelux heeft uitgebreid met Joost Lute en Jan Pieter Drijfhout. “Chubb investeert hiermee in haar dienstverlening op het gebied van Financial Lines”, aldus de verzekeraar.

Jan Pieter Drijfhout is op 1 april jl. gestart als Senior Underwriter Financial Lines. Hij begon zijn carrière in 2005 bij Unirobe Meeùs Groep en heeft de afgelopen vijf jaar gewerkt als Senior Underwriter Financial Lines bij Zurich. Hij zal werkzaam zijn in het Rotterdamse kantoor en rapporteren aan Michel Mackaaij, Financial Lines Manager Benelux.

Ook Joost Lute is op 1 april jl. gestart bij Chubb als Senior Underwriter Financial Lines. Hij heeft bijna 20 jaar ervaring in de verzekeringsbranche, voornamelijk als broker. Na eerder werkzaam te zijn geweest bij Willis B.V. en Meijers Assurantiën B.V., heeft hij de afgelopen vier jaar gewerkt als Senior Broker Liability Insurances bij Raetsheren van Orden. Hij zal werkzaam zijn in het kantoor in Hoofddorp en rapporteren aan Michel Mackaaij, Financial Lines Manager.

Bij Chubb zal zowel Jan Pieter als Joost breed inzetbaar zijn op het uitgebreide productscala dat binnen de afdeling Financial Lines gevoerd wordt. Hieronder vallen de specifieke verzekeringsproducten voor financiële instellingen en bijvoorbeeld ook verzekeringsproducten op het gebied van beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid, employment practices liability, ontvoering en afpersing, en fraude.

Michel Mackaaij, Financial Lines Manager Benelux: “Met de uitbreiding van deze twee ervaren experts zullen we beter in staat zijn aan de groeiende marktvraag tegemoet te komen en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Financiële instellingen, zoals venture capital en private equity bedrijven, vormen al sinds jaar en dag een belangrijke doelgroep voor Chubb.”