Chubb versterkt Benelux-team met Stijn Réz en Welmer Jagerman

    

 

 

Stijn Réz

Verzekeraar Chubb maakt bekend dat het haar team in de Benelux heeft uitgebreid met Stijn Réz als Accident & Health Sales Leader en Welmer Jagerman als nieuwe Senior Underwriter Property. Hiermee versterkt Chubb haar dienstverlening in twee belangrijke segmenten: ongevallen- en welzijnsverzekeringen en brandverzekeringen. Hierdoor is het totaal aantal medewerkers gegroeid tot 140.

Stijn Réz is op 1 september gestart bij Chubb als Accident & Health Sales Leader. Hij is zijn carrière begonnen in 1996 bij Axent/Aegon en in 2003 overgestapt naar Reaal, het huidige Vivat. Daar heeft hij meerdere functies bekleed, waaronder die van Directeur Volmacht en later Directeur Intermediaire Distributie. Bij Chubb gaat Stijn Réz zich op strategisch vlak bezighouden met het uitbreiden van de A&H business en het versterken van de relaties met makelaars, volmacht kantoren, provinciale intermediairs en alternatieve distributiepartners. Hij zal vanuit het Rotterdams kantoor rapporteren aan Arjen van Dun, Manager Benelux Accident & Health and Life.

Welmer Jagerman versterkt sinds deze maand het brandteam als Senior Underwriter Property. Eerder werkte hij bij Aegon als Senior Acceptant bedrijfsmatige brandverzekeringen en Teamcoördinator zakelijke brandverzekeringen. Na Aegon vervulde hij sinds 2016 de functie van Senior Acceptant bedrijfsmatige brandverzekeringen bij Allianz. Welmer  Jagerman zal zich vanuit het kantoor in Hoofddorp voornamelijk richten op de provinciale brandverzekeringsmarkt en rapporteren aan Carl van Lieshout, Manager Property Benelux.

Ron Verhulsdonck, Country President Benelux: “Ik ben zeer blij met de ruime ervaring die Stijn meebrengt. Hij heeft enorm veel marktkennis en ervaring met alternatieve distributiepartners. Welmer is een expert op het gebied van brandverzekeringen. Zijn kennis en unieke inzichten helpen ons om onze klanten op hoogwaardig niveau te blijven adviseren en verzekeren. Ons team in de Benelux heeft er twee zeer kundige collega’s bij. Ik kijk ernaar uit om met hen  samen te werken.”