Chubb organiseert op 21 september a.s. nieuwe editie Benelux Risk Forum en Young Insurance Masterclass

Chubb organiseert op 21 september a.s. een nieuwe editie van haar Benelux Risk Forum voor risk & insurancemanagers, voorafgegaan door een aparte van haar Chubb Insurance Masterclass.   Beide events vinden plaats in de Royal Industrieele Groote Club in Hartje Amsterdam.  De masterclass wordt voor de lunch gehouden van 10.00 tot 13.00 uur en het Benelux Risk Forum erna: van 1400 tot 18.00 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel en diner.

De Chubb Young Insurance Masterclass van dit jaar biedt de young professionals inzichten en tools om succesvoller te zijn als verzekeringsprofessional. “Elleke van Gelder, expert op het gebied van sociale innovatie, helpt om je creatieve potentieel te ontsluiten in een zeer interactieve sessie. Deelnemers leren  om vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te benaderen, hun denkkader op te rekken en  creatieve denkvermogen te ontwikkelen,  een van de vaardigheden van de toekomst”, aldus Chubb in de uitnodiging

Benelux Risk Forum

Pioneering the Future: Resilience and Positive Transformation,  zo luidt de title van het Benelux Risk Forum. “Veerkracht tonen in tijden van ingrijpende veranderingen is ongetwijfeld een uitdaging. Het vereist het aannemen van nieuwe perspectieven, het cultiveren van innovatief denken en het stimuleren van samenwerking. Daarom wil het Risk Forum dit jaar nieuwe inzichten geven in de crises en obstakels die we tegenkomen.”

Keynote sprekers zijn Bernice Notenboom, de bekende poolreiziger, en historicus en foresight-expert Andrea Wiegman. Tijdens een paneldiscussie wordt ingegaan  op de mogelijkheden van collectieve actie, het delen van kennis en het benutten van expertise om de overgang naar een koolstofarme economie te vergemakkelijken.

Aanmelden kan via: https://web.cvent.com/event/63450300-7ea0-4de2-86e2-64f47e792a14/regPage:6b7e6dc9-1b6f-48b0-91ea-30f7e692fe70

.