Chubb breidt Benelux-team uit met drie nieuwe underwriters

Chubb heeft drie nieuwe underwriters (acceptanten) aangenomen: Nadir M. Mohamed als Life Science Underwriter, Cécile Vassart als Senior Cyber Underwriter en Julie Vande Wiele als Senior Casualty Underwriter. Deze benoemingen zijn onderdeel van Chubb’s uitbreidingsplannen om aan de groeiende vraag vanuit de markt tegemoet te komen en haar klanten en makelaarspartners optimaal te kunnen blijven bedienen.

Nadir M. Mohamed  zal zich als Life Science Underwriter bezighouden met aansprakelijkheidsverzekeringen voor onder andere biotech en gespecialiseerde farmaceutische bedrijven. Hij zal rapporteren aan Johan Broeders, Casualty Manager Benelux. Nadir heeft een achtergrond in rechten en werkte de afgelopen vijf jaar als Junior Broker Liability bij Aon België, waar hij zich onder andere richtte op klanten in de gezondheidszorg.

Cécile Vassart versterkt het cyberteam als Senior Cyber Underwriter. Ze rapporteert aan Daniël Jacobs, Cyber Manager Benelux. Cécile heeft ruim vijftien jaar ervaring in de verzekeringswereld, zowel bij verzekeraars als makelaars. Meest recent werkte ze als Practice Leader Financial Lines bij Willis Towers Watson.

Julie Vande Wiele is gestart als Senior Casualty Underwriter en rapporteert aan Johan Broeders, Casualty Manager Benelux. Julie heeft bijna twintig jaar ervaring in de verzekeringssector. Ze werkte eerder als Casualty underwriter bij Winthertur en Fortis Corporate Insurance, en als Senior Casualty Advisor bij verzekeringsmakelaars Gras Savoye (nu Willis Towers Watson), Aon en Marsh.

“Ik ben bijzonder blij dat we Nadir, Cécile en Julie hebben kunnen toevoegen aan ons team,” aldus Ron Verhulsdonck. “We hebben al heel lang een solide positie in de Benelux en groeien nu sterk, daarom zijn we ons team over de hele linie aan het uitbreiden, zowel in België als in Nederland. Het gaat hierbij, naast de traditionelere schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen, juist ook om de zeer snel groeiende ‘specialty’ verzekeringen zoals cyber en lif”