Chubb benoemt Stijn Réz als Accident & Health Manager Benelux en breidt het A&H Benelux team uit

Chubb maakt bekend dat Stijn Réz per 1 januari de rol van A&H Manager Benelux vervult. Hij volgt Arjen van Dun op die is benoemd tot Regional Head of Corporate & Distribution, A&H. Anuska Jhagroe versterkt het team als Senior Underwriter.

Stijn Réz (foto)stuurt in zijn nieuwe functie als A&H Manager Benelux het A&H team aan en is verantwoordelijk voor alle nationale en internationale A&H verzekeringsprogramma’s in de Benelux. Hij onderhoudt de relaties met de verschillende makelaars en overige business partners en leidt de ontwikkeling van nieuwe productproposities op het gebied van zorg, ongevallen en welzijn. Réz rapporteert aan Ron Verhulsdonck, Country President Benelux.

Arjen van Dun bekleedde de functie van A&H Manager Benelux van 2010 tot 2018. Per 1 januari heeft hij een nieuwe rol aangenomen als Regional Head of Corporate & Distribution voor A&H waarin hij verantwoordelijk is voor de relaties en business ontwikkeling met makelaars en business partners in heel Continentaal Europa. Daarnaast stuurt Van Dun de A&H salesorganisatie op Europees niveau aan. Van Dun rapporteert aan Veronique Brionne, Senior Vice President A&H voor Continentaal Europa.

Chubb breidt het A&H Benelux team verder uit met de benoeming van Anuska Jhagroe als Senior Underwriter. Eerder werkte zij bij AIG als Underwriter Financial Lines en bij Marsh/Mees & Zoonen als Senior Underwriter Casualty & Employee Benefits. Haar meest recente functie was teamleider Underwriting bij Mees & Zoonen.In haar nieuwe rol bij Chubb houdt Anuska zich bezig met het versterken van de relaties met makelaars, volmacht kantoren en het provinciale intermediair. Daarnaast richt ze zich op het uitbreiden van de A&H Business. Anuska werkt vanuit het kantoor in Rotterdam en rapporteert aan Stijn Réz.